Ohita navigaatiot ja siirry sisältöön

tervesuomi.fi

Apunavigaatio

Apunavigaatio

Leivänmurupolku

expertise

Show only results in:Finnish Swedish English

Search results

hits

pages

  • 1

Oman työminän kehittäminen

Työmarkkinoilla riittää kysyntää ihmisille, jotka oppivat nopeasti uusia tehtäviä ja joilla on riittävät perusvalmiudet työskennellä uusissa tilanteissa ja olosuhteissa. Osaaminen on pidettävä ajan tasalla ja samalla on hankittava valmiuksia uuden oppimiselle.

Työterveyslaitos
11.9.2006 → (kansalaiset)
information page

Tieto ja osaamisvaatimukset työssä

Työn osaamisvaatimukset lisääntyvät jatkuvasti tietotyössä ja osaamisen jatkuvaa kehittämistä pidetään varsinkin asiantuntijaorganisaatioiden hengissä säilymisen ja tuloksellisen toiminnan edellytyksenä.

Työterveyslaitos
12.9.2006 → (kansalaiset)
information page

Keinot osaamisen parantamiseksi

Jatkuvan opiskelun vaatimukset ovat lisänneet oppimaan oppimisen taitojen tarvetta. Ohessa keinoja osaamisen parantamiseksi

Työterveyslaitos
27.9.2006 → (kansalaiset)
information page

Osaamisesta ja oppimisesta tietotyössä tiedetään vasta vähän

Tietotyö ja työn osaamisvaatimukset lisääntyvät jatkuvasti. Kiinnostus tietotyöhön johtuu tietotyön yhteiskunnallisen ja taloudellisen merkityksen jatkuvasta lisääntymisestä. Osaamista ja sen jatkuvaa kehittämistä pidetään varsinkin asiantuntijaorganisaatioiden hengissä säilymisen ja tuloksellisen toiminnan edellytyksinä.

Työterveyslaitos
6.10.2006 → (kansalaiset)
magazine article

Miten pienyrityksissä olevat ovat varmistaneet osaamisensa?

Yhteiskunnan muuttuessa ja yritystoiminnan kehittyessä henkilöstön osaaminen ei ole koskaan valmis. Tässä artikkelissa kerrotaan kokemuksia ammatillisen osaamisen kehittämisestä pienissä ja keskisuurissa yrityksissä useamman vuoden ajalta sekä käydään läpi ammatillisen osaamisen osa-alueita.

Työterveyslaitos
5.10.2006 → (kansalaiset)
magazine article
hits

pages

  • 1
© TerveSuomi.fi 2008About us