Ohita navigaatiot ja siirry sisältöön

tervesuomi.fi

Apunavigaatio

Apunavigaatio

Leivänmurupolku

activity

Show only results in:Finnish Swedish English

Search results

43 hits

pages

Lisätietoa

Suomenkielisiä kirjoja, valikoima lasten liikunnasta.

UKK-instituutti
1.1.2006 → (perheet), (terveydenhuollon asiantuntijat (lukuun ottamatta sairaanhoitoa)), (urheilu- ja liikunnanohjaajat), (vanhemmat)
information page

Kävelyn portaat

Kävely on turvallista, helppoa ja halpaa. Aikaakaan ei kulu liikaa, sillä 10-15 minuutin kävelypätkiä voi sirotela päivän aherruksen lomaan.

UKK-instituutti
1.1.2006 → (järjestöt), (kansalaiset), (urheilu- ja liikunnanohjaajat), (urheiluseurat)
guide

Liikkuminen on kivaa– ja kaiken lisäksi vielä terveellistä!

Lapsi ei ajattele, että liikkuminen on terveydelle hyväksi vaan innostuu liikunnallisiin leikkeihin ja peleihin tai harrastamaan jotakin liikuntalajia pääasiassa siksi, että se on kivaa.

UKK-instituutti
1.1.2006 → (perheet), (peruskoulun ala-aste), (vanhemmat)
magazine article

Voiko nainen kuntoilla ja urheilla kuin mies?

Vaikuttaako kuukautiskierto fyysiseen harjoitteluun vai fyysinen harjoittelu kuukautiskiertoon? Miksi naiset kärsivät enemmän syömisongelmista kuin miehet?

UKK-instituutti
1.1.2006 → (fysioterapeutit, toimintaterapeutit ym.), (urheilu- ja liikunnanohjaajat)
event

Onko sauvakävely tehokkaampaa kuin tavallinen kävely?

Sauvakävelystä on tullut viime vuosina erittäin suosittu liikuntamuoto niin meille suomalaisille kuin myös muille eurooppalaisille liikunnanharrastajille. Sauvakävely on tehokkampaa kuin tavallinen kävely.

UKK-instituutti / Tampereen Urheilulääkäriasema
17.6.2004 → (fysioterapeutit, toimintaterapeutit ym.), (kuntohoitajat), (kuntoilijat), (lääkärit), (terveydenhoitajat), (urheilu- ja liikunnanohjaajat)
magazine article

Lasten liikunta, lihavuus ja terveys

Lapsuusiän lihavuus on Suomessakin yleistynyt ja lapsena alkanut lihavuus jatkuu usein aikuisuuteen. Ennen ajateltiin että pulska lapsi on terve lapsi, tänään tiedetään että lihavuus on terveysriski jo lapsuudessa.

UKK-instituutti
1.1.2007 → (liikuntaleikkikoulut), (peruskoulun ala-aste), (päiväkodit)
event

Lasten liikunta ja paino

Useissa kansainvälisissä tutkimuksissa on todettu ylipainoisten ja lihavien lasten määrän hälyttävä kasvu, WHO’n mukaan voidaan puhua jo epidemian kaltaisesta tilanteesta. 12-18 vuotiaiden suomalaisnuorten ylipainoisuus on lisääntynyt vuodesta 1977 vuoteen 2003 lähes kolminkertaiseksi ja tällä hetkellä yläkoulu- ja lukioikäisistä tytöistä ylipainoisia on keskimäärin 15% ja pojista 20%.

UKK-instituutti
1.1.2006 → (aikuiset), (lukio), (lääkärit), (perheet), (peruskoulun ala-aste), (peruskoulun yläaste), (terveydenhoitajat), (terveyskeskukset), (vanhemmat)
news

Lasten liikkumisen edistäminen oppituntien ulkopuolella

Artikkeli on systemoitu katsaus 4-10 -vuotiaiden lasten fyysisen aktiivisuuden edistämisinterventioihin sekä tutkimuksiin, joissa on selvitetty lasten ja vanhempien näkemyksiä liikkumista estävistä ja sitä helpottavista tekijöistä. Se on tehty käytännön päätöksentekoa varten Englannin terveysministeriön tuella Lontoon yliopiston kasvatustieteiden arviointiyksikössä.

UKK-instituutti
1.1.2006 → (aikuiset), (liikunnanopettajat), (perheet), (peruskoulun ala-aste), (vanhemmat)
news

Lasten ja nuorten kasvava vyötärön ympärys - tiestikö sen olevan terveysriski?

Lasten ja nuorten lihavuus on hälyttävästi lisääntynyt viime vuosikymmenien aikana eri puolilla maailmaa ja kaikissa ikäryhmissä. Lasten ja nuorten lihavuuden esiintyvyyden yleisyyttä sekä yhteyttä terveyteen on viime vuosina tutkittu yhä enemmän ja lihavuuden yleistymisen rinnalla tyypin 2 diabeteksen ja sydän- ja verisuonitautien riski näyttää lisääntyneen myös lapsilla ja nuorilla.

UKK-instituutti
1.1.2006 → (lääkärit), (perheet), (sairaanhoitajat), (terveydenhoitajat), (terveyskeskukset), (urheilu- ja liikunnanohjaajat), (vanhemmat)
news

Liikkuva lapsuus ennustaa tervettä tulevaisuutta

Lasten ja nuorten liikunta-aktiivisuus on yhteydessä fyysiseen aktiivisuuteen ja eri sairauksien riskitekijöiden ilmaantuvuuteen myöhemmin elämässä. Liikunnallinen aktiivisuus erityisesti murrosiän jälkeen ennustaa fyysisesti aktiivisen elämäntavan jatkumista aikuisena.

UKK-instituutti
20.9.2006 → (peruskoulun ala-aste), (peruskoulun yläaste), (th-henkilöstö), (urheilu- ja liikunnanohjaajat)
news
43 hits

pages

© TerveSuomi.fi 2008About us