Ohita navigaatiot ja siirry sisältöön

tervesuomi.fi

Apunavigaatio

Apunavigaatio

(informationssida)

Terveytemme-sivuston käyttäjälle

  • Musakka, Päivi
Julkaistu 29.8.2008

Näin Atlas-kartta toimii

Atlas-kartta avautuu linkistä uuteen ikkunaan tai välilehteen. Avautuminen kestää nopealla yhteydellä muutaman sekunnin, hitaammalla yhteydellä voi joutua odottamaan. Parhaimman käyttökokemuksen saamiseksi suurenna www-selain koko ruudun kokoiseksi.

Atlas-kartan käyttämiseen tarvitset  Flash Player -lisäosan. Jotkut linkit eivät toimi, jos www-selaimessa ponnahdusikkunoiden (pop-up) esto on päällä.

Rodeo kiskot

Opastusohjelma esittelee Atlas-kartan sisällöt ja käyttämisen havainnollisesti. Opastuksen läpikäyminen vie noin 6-10 minuuttia. Opastusohjelma  tarvitsee toimiakseen Flash Player -lisäosan.
Avaa opastusohjelma


Käyttöohje kuvaa yksityiskohtaisesti Atlas-kartan sisällöt ja käyttöliittymän toiminnot.
Avaa käyttöohje

Yleisimmät tekniset ongelmat

Flash Player puuttuu
Atlas-kartta tarvitsee toimiakseen www-selaimeen asennettavan Flash Player -lisäosan, vähintään version 8. Jos Flash Player ei ole asennettu, kartan sijaan avautuu sivu, josta puuttuvan lisäosan voi ladata ja asentaa. Asennus www-selaimeen voi vaatia ylläpito-oikeudet, tämä voi johtua käytetystä selaimesta ja käyttöjärjestelmän asetuksista.

Ponnahdusikkunoiden esto päällä
Atlas-kartassa terveysosoittimien lisätiedot avautuvat erilliseen ponnahdusikkunaan (pop-up). Jos www-selaimessa on asetettu ponnahdusikkunoiden esto päälle, lisätiedot eivät avaudu. Tällöin yleensä sivun yläreunaan ilmestyy keltainen palkki, jossa asiasta varoitetaan, ja jonka kautta ponnahdusikkunoiden avaamisen voi sallia erikseen näille www-sivuille. Jos tarvitset apua ohjelman käytössä tai sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa,
ota yhteyttä.

Lisätietoja:
erikoissuunnittelija
Timo Koskela
Kansanterveyslaitos
terveytemme (at) ktl.fi


© TerveSuomi.fi 2008About us