Ohita navigaatiot ja siirry sisältöön

tervesuomi.fi

Apunavigaatio

Apunavigaatio

(informationssida)

Terveytemme

  • Musakka, Päivi
Julkaistu 1.9.2008

Terveytemme kertoo meistä


Olet Kansanterveyslaitoksen Terveytemme -sivustolla. Sivusto tarjoaa ajankohtaista ja kiinnostavaa tietoa suomalaisten terveydestä. Sivuja pidetään ajan tasalla kasvavan ja muuttuvan tiedon kanssa. Sieltä selviää mm. se missä maakunnassa naiset tupakoivat vähiten tai missä miehet kokevat terveytensä parhaimmaksi.

Avaa Atlas-raportti

Käy oheisella Atlas-kartalla katsomassa ja vertailemassa maan eri alueita, eri terveysosoittimia tai naisia ja miehiä mm. iän mukaan.
Sivusto on juuri avattu ja se on jatkuvan kehittelyn kohde. Tiedot täsmentyvät ja lisääntyvät ja kertovat tulevaisuudessa yhä tarkemmin suomalaisten terveydestä.

Tarjolla merkityksellistä tietoa...

Sivusto on tarkoitettu jokaiselle suomalaisten terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneelle. Sieltä löytyvät keskeiset tiedot eri lähteistä helposti sekä päätöksentekijöille, tutkijoille että suunnittelijoille. Vuorovaikutteiseen Atlas-karttaan valitut terveysosoittimet ovat kansanterveyden kannalta keskeisiä ja merkityksellisiä tilastollisia tunnuslukuja ja niitä voi tarkastella alueittain, väestöryhmittäin ja aikajaksoittain.

...ja mahdollisuuksia vertailla

Tulokset esitetään vuorovaikutteisten karttojen, taulukkojen ja aikasarjojen avulla. Käyttäjä saa myös tietoa tulosten tulkinnasta ja luotettavuudesta.
Oheisesta linkistä pääset katsomaan Atlas-karttaa, joka kertoo suomalaisten terveydestä alueellisesti.
Kartan käyttöön tarvitset Flash Player -ohjelman.
Katso lisätietoja, opastusohjelma ja käyttöohje Käyttäjälle-sivulta.


 

© TerveSuomi.fi 2008About us