Ohita navigaatiot ja siirry sisältöön

tervesuomi.fi

Apunavigaatio

Apunavigaatio

Leivänmurupolku

methods of research

Show only results in:Finnish Swedish English

Search results

26 hits

pages

Papa

Gynekologinen irtosolukoe eli Papa-koe on kehitetty kohdunkaulansyövän ja sen esiasteiden tutkimiseksi. Lisäksi sen avulla saadaan hyödyllistä tietoa valkovuodon syistä ja gynekologisista tulehduksista. Hormonitasojen tutkimisessa siitä ei nykypäivänä ole apua.

Duodecim Lääkärikirja
26.1.2007 → (kansalaiset)
information page

Sydän- ja verisuonisairaudet

Sydän- ja verisuonisairaudet ovat diabeetikoilla hieman yleisempiä kuin muilla ihmisillä. Voit ehkäistä näitä sairauksia terveillä elämäntavoilla ja diabeteksen säännöllisellä tarkkailulla.

Oulun Omahoito / Oulun seudun ammattikorkeakoulu
1.1.2008 → (kansalaiset)
information page

Taulukko 23. Mantoux\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Mantouxin koe.

Kansanterveyslaitos
29.12.2004 → (asiantuntijat), (farmaseutit), (lääkärit), (sairaanhoitajat), (terveydenhoitajat)
guide

Parantaako tai chi –harjoittelu kestävyyskuntoa?

Tai chi on liikuntamuoto, joka kuormittaa kohtalaisesti verenkierto- ja hengityselimistöä ja sisältää vähän iskuja (impakteja). Fyysisen toimintakyvyn osa-alueista siinä tarvitaan lihasvoimaa, tasapainoa ja nivelten liikkuvuutta.

UKK-instituutti
20.12.2004 → (fysioterapeutit, toimintaterapeutit ym.), (kuntoilijat), (lääkärit), (terveydenhoitajat), (urheilijat ja urheiluvalmentajat)
magazine article

Kuntotestaus polkupyöräergometrillä

Koulutus antaa fysiologiset perustiedot hengitys- ja verenkiertoelimistön suorituskyvyn testaamiseen polkupyöräergometrillä sekä perehdyttää testaajat käytännön harjoituksilla kolmiportaisen pp-ergometritestin tekemiseen, tulosten tulkintaan, palautteiden laatimiseen ja antamiseen myös psykologian näkökulmasta.

UKK-instituutti / Tampereen Urheilulääkäriasema
26.10.2005 → (fysioterapeutit, toimintaterapeutit ym.), (lääkärit), (urheilu- ja liikunnanohjaajat)
event

Taulukko 16. Rokotusohjelmat 1.1.2005 alkaen aiemmin rokottamattomille ja osittain rokotetuille lapsille ja aikuisille, mikäli yleisen rokotusohjelman suositusikä on ohitettu

Rokotusohjelmat 1.1.2005 alkaen aiemmin rokottamattomille ja osittain rokotetuille lapsille ja aikuisille, mikäli yleisen rokotusohjelman suositusikä on ohitettu.

Kansanterveyslaitos
28.12.2004 → (asiantuntijat), (farmaseutit), (lääkärit), (sairaanhoitajat), (terveydenhoitajat)
guide

Sisäilma ja terveys - rakentajan opas

Sisäilman epäpuhtauksien terveysvaikutustutkimus on Suomessa vielä nuorta. Suomessa rakennusten kosteus- ja homeongelmien yleisyyttä asuntokannassa, kouluissa...

Kansanterveyslaitos
13.1.2005 → (kansalaiset), (rakennus-, korjaus- ja valmistustyöntekijät), (rakennusalan ja yhdyskuntarakentamisen asiantuntijat), (talonrakennusalan asiantuntijat)
guide

Pernarutto suomalaisella naudalla

Eteläsuomalaisen tilan 1,5-vuotias nauta kuoli lokakuussa pernaruttoon. Kuoleman syy varmistui marraskuussa bakteriologisen viljelytutkimuksen perusteella. Diagnoosin varmistuminen kesti tässä tapauksessa neljä viikkoa.

Kansanterveyslaitos
29.11.2004 → (asiantuntijat)
magazine article

Väitöskirja-artikkeli: Apua ruokamyrkytysten selvittämiseen

Kansanterveyden ja elintarviketurvallisuuden kannalta on erittäin tärkeää, että ruokamyrkytysten aiheuttajat löydetään ja niiden tartuntareitit selvitetään. Tähän tarvitaan mikrobiologisten...

Kansanterveyslaitos
1.4.2004 → (asiantuntijat)
magazine article

Pitkäkestoisten selkävaivojen aiheuttamia sairauspoissaoloja voidaan vähentää fyysisellä harjoittelulla

Epäspesifit selkävaivat ovat yleisiä työikäisillä ja rajoittavat useilla työkykyä. Akuuttien selkävaivojen vuoksi sairauslomilla olevista työssä käyvistä henkilöistä 95% palaa työhön 4 viikon kuluessa riippumatta siitä, millaista hoitoa he saavat.

UKK-instituutti
6.10.2004 → (fysioterapeutit, toimintaterapeutit ym.), (lääkärit), (terveydenhoitajat), (työyhteisöt), (urheilu- ja liikunnanohjaajat)
magazine article
26 hits

pages

© TerveSuomi.fi 2008About us