Ohita navigaatiot ja siirry sisältöön

tervesuomi.fi

Apunavigaatio

Apunavigaatio

Leivänmurupolku

aids

Show only results in:Finnish Swedish English

Search results

hits

pages

  • 1

Rintojen hoidon ja imetyksen apuvälineitä

Maidonkerääjä, rintakumi ja rintapumppu ovat imetyksessä ja rintojen hoidossa käytettäviä välineitä. Maidonkerääjää tarvitaan, jos rinnat valuvat vuolaasti. Rintakumia käytetään esimerkiksi silloin, jos rinnanpää on pieni tai sisäänpäin kääntynyt. Rintapumpun avulla rinta tyhjennetään liiasta maidosta.

Savonia-amk / Terveysala Kuopio
20.5.2008 → (kansalaiset)
information page

Apuvälineet

Arjen toiminnoissa tarvittavien apuvälineiden hankinnasta vastaa kunnan terveydenhuolto tai sosiaalitoimi. Apuvälineitä voi tarvita silloin, kun sairaus tai vamma vaikeuttaa jokapäiväistä elämästä ja toiminnoista selviämistä.

Diabetesliitto
14.6.2006 → (kansalaiset)
information page

Potilassiirrot kuormittavat hoitajia fyysisesti

Hoito- ja hoivatyössä fyysinen ja psyykkinen kuormitus on huomattavaa. Potilaan liikkumisen avustaminen, erityisesti potilassiirrot ja -nostot, koetaan hoitotyön fyysisesti kuormittavimmiksi työvaiheiksi. Potilassiirtoja on paljon erityisesti vanhustenhuollossa sekä sisätauti- ja neurologisilla osastoilla.

Työterveyslaitos
5.10.2006 → (kansalaiset)
magazine article

Vammaispalvelut

Vaikeavammaisen on mahdollisuus saada kunnalta vammaispalvelulain perusteella tukea jokapäiväisessä elämässä selviytymiseen silloin, kun hän ei saa sopivia palveluja tai etuuksia minkään muun lain nojalla.

Diabetesliitto
14.6.2006 → (kansalaiset)
information page

Uusi kestävyysliikunnan annoslaskuri

Terveysliikkujalle suositeltava liikunnan perusannos on 30 minuuttia kohtuuteholla päivittäin tai lähes päivittäin, yhdessä tai useammassa vähintään 10 minuutin jaksossa. Energiankulutuksen kannalta perussuositus tarkoittaa 1000 kcal:n (4,2MJ) viikkoannosta.

UKK-instituutti / Tampereen Urheilulääkäriasema
1.1.2006 → (fysioterapeutit), (kuntohoitajat), (th-henkilöstö), (urheilu- ja liikunnanohjaajat)
news

Ryhdin pitäminen hyvänä ehkäisee selkävaivoja

Selkä ja ryhtivaivat ovat yleisimpiä raskausajan ongelmia kasvavan vatsan vuoksi. Kun lantio kallistuu ja painopiste siirtyy eteenpäin, selkä menee helposti notkolle. Hyvä ryhti ehkäisee tehokkaasti selkä- ja hartiasärkyjä raskauden aikana. Selän väsymistä voi ennaltaehkäistä ja helpottaa harjoittamalla ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Artikkelissa on useita valokuvia hyvää ryhtiä ylläpitävistä harjoitteluliikkeistä.

Savonia-amk / Terveysala Kuopio
21.5.2008 → (kansalaiset)
information page

HIV ja AIDS tilastot

HIV ja AIDS tilastoja pdf-muodossa.

Kansanterveyslaitos
3.2.2006 → (asiantuntijat)
unknown
hits

pages

  • 1
© TerveSuomi.fi 2008About us