Ohita navigaatiot ja siirry sisältöön

tervesuomi.fi

Apunavigaatio

Apunavigaatio

Leivänmurupolku

exercises

Show only results in:Finnish Swedish English

Search results

hits

pages

  • 1

Rentoutuminen hallitaan hengityksellä!

Rentoutumisen taito ja oikea hengittäminen valmentavat odottavaa äitiä kestämään lapsen syntymään liittyvän rasituksen ja kivun. Vaikka hengitys on osittain tiedostamatonta toimintaa, sitä voi myös tietoisesti ohjata. Hengitysharjoitukset ja kehon rentoutuminen virkistävät usein enemmän kuin nukkuminen. Myös rentoutumista ja oikeaa hengitystä on harjoiteltava aivan samoin kuin kaikkia muitakin taitoja. Artikkeli sisältää useita valokuvia rentoutumisasennoista.

Savonia-amk / Terveysala Kuopio
19.5.2008 → (kansalaiset)
information page

Ryhdin tasapainottamiseksi tukevat kengät

Raskausajan jalkineiden tulee olla tukevat äidin ryhdin tasapainottamiseksi. Ulkopohjat ovat paksut, joustavat sekä liukumattomat. Raskauden edetessä jalat turpoavat ja vaativat kengiltä tilavuutta.

Savonia-amk / Terveysala Kuopio
21.5.2008 → (kansalaiset)
information page

Ryhdin pitäminen hyvänä ehkäisee selkävaivoja

Selkä ja ryhtivaivat ovat yleisimpiä raskausajan ongelmia kasvavan vatsan vuoksi. Kun lantio kallistuu ja painopiste siirtyy eteenpäin, selkä menee helposti notkolle. Hyvä ryhti ehkäisee tehokkaasti selkä- ja hartiasärkyjä raskauden aikana. Selän väsymistä voi ennaltaehkäistä ja helpottaa harjoittamalla ryhtiä ylläpitäviä lihaksia. Artikkelissa on useita valokuvia hyvää ryhtiä ylläpitävistä harjoitteluliikkeistä.

Savonia-amk / Terveysala Kuopio
21.5.2008 → (kansalaiset)
information page
hits

pages

  • 1
© TerveSuomi.fi 2008About us