Ohita navigaatiot ja siirry sisältöön

tervesuomi.fi

Apunavigaatio

Apunavigaatio

Leivänmurupolku

education and training

Show only results in:Finnish Swedish English

Search results

56 hits

pages

Työkyky ja työllistyvyys

Työkyky ja koulutus vaikuttavat työllistyvyyteen. Erityisesti ikääntyvän työvoiman kannalta tärkeitä ovat työlainsäädäntö, yhteiskunnalliset tuki- ja palvelujärjestelmät, ikäsyrjinnän ehkäisy ja eläkelainsäädäntö.

Työterveyslaitos
11.9.2006 → (kansalaiset)
information page

Opiskelu ja työ

Monet opiskelijat käyvät töissä. Toisille se on luonteva keino saada kokemusta työelämästä ja rahoittaa opintojaan, toisille välttämätön pakko opiskeluaikaisen toimeentulon turvaamiseksi. Työ voi myös olla osa tutkintoon johtavaa koulutusta kuten työssäoppiminen tai työharjoittelu, jolloin työstä ei makseta palkkaa. Työelämässä mukana olo antaa nuorille mahdollisuuden näyttää ja hyödyntää tietojaan ja taitojaan.

Työterveyslaitos
27.9.2006 → (kansalaiset)
information page

Ergonetti-opiskelu

Ergonetti on Kuopion Avoimen yliopiston ergonomian ja työkykyä ylläpitävän toiminnan opintokokonaisuus verkkoympäristössä.

Työterveyslaitos
18.9.2006 → (kansalaiset)
information page

Keinot osaamisen parantamiseksi

Jatkuvan opiskelun vaatimukset ovat lisänneet oppimaan oppimisen taitojen tarvetta. Ohessa keinoja osaamisen parantamiseksi

Työterveyslaitos
27.9.2006 → (kansalaiset)
information page

Kestävyysliikunnan annostelu - terveysliikuntaa vai maratonohjeita?

Koulutuksessa perehdytään liikuntaohjelman suunnitteluun.

UKK-instituutti / Tampereen Urheilulääkäriasema
23.10.2006 → (fysioterapeutit, toimintaterapeutit ym.), (urheilu- ja liikunnanohjaajat), (valmentajat)
event

Terveysneuvonnan käytäntöjen arviointi

Terveysneuvonnan kehittäminen on hyvä käynnistää arvioimalla omaa työtä ja organisaation toimintakäytäntöjä. Arviointi tukee terveysneuvonnan kehittämistyötä niin asiakastyössä kuin organisaation tasollakin.

UKK-instituutti
1.1.2006 → (th-henkilöstö)
event

Vanhempien ja lapsen välinen vuorovaikutus - kiintymyssuhteen perusta

Kiintymyssuhde on kahden läheisen ihmisen välinen tunneside. Kiintymyssuhde kehittyy aina vuorovaikutuksessa toiseen ihmiseen. Lapsen kiintymyssuhteen kehittymisessä ovat vanhemmat avainasemassa. Vanhemmat ja hoitajat vaikuttavat omalla käyttäytymisellään lapsen turvallisen kiintymyssuhteen kehittymiseen. Artikkeliin sisältyy video vanhempien ja lapsen välisestä vuorovaikutuksesta hoitotilanteissa.

Savonia-amk / Terveysala Kuopio
20.5.2008 → (kansalaiset)
information page

Mistä tietoa työterveydestä ja -suojelusta?

Työterveyslaitos on työterveys- ja työsuojelualan asiantuntijalaitos, jonka toimintaan kuuluvat alan tutkimus, asiantuntijapalvelut, koulutus ja tiedonvälitys. Maassamme on lisäksi monia muita tahoja, joiden työhön työterveys- ja -suojeluasiat liittyvät. Ohessa niistä tärkeimpiä.

Työterveyslaitos
5.10.2006 → (kansalaiset)
magazine article

Vanhemmat sisarukset mustasukkaisia vastasyntyneelle?

Pikkusiskon tai -veljen syntymä on perheen vanhemmille lapsille iso asia. Erityisen merkittävä se on perheen ainokaiselle, joka on tottunut olemaan huomion keskipisteenä. Voimakkaasti käyttäytyvä lapsi ei ole häiriintynyt tai poikkeava, vaan nämä tunteet ovat tavallisia uudessa vauvaperheessä. Myönteinen ja kärsivällinen suhtautuminen vanhemman sisaruksen mielen myllerrykseen vaatii äidiltä ja isältä paneutumista ja vaivaa. Se on kuitenkin palkitsevaa ja ajan myötä tilanne helpottuu.

Savonia-amk / Terveysala Kuopio
20.5.2008 → (kansalaiset)
information page

Tasapainon harjoittamisen perusteet ja keinot

Pystyasennon hallinta on liikkumiskyvyn perusta. Se edellyttää hyvää taspainoa, joka on monen elinjärjestelmän yhteistoimintaa.

UKK-instituutti
1.1.2007 → (th-henkilöstö), (urheilu- ja liikunnanohjaajat)
event
56 hits

pages

© TerveSuomi.fi 2008About us