Ohita navigaatiot ja siirry sisältöön

tervesuomi.fi

Apunavigaatio

Apunavigaatio

(tidningsartikel)

Kansanterveys-lehti

Julkaistu 14.2.2008

Kansanterveys-lehti

Kansanterveys-lehti välittää tutkimukseen perustuvaa terveystietoa. Lehti kertoo suomalaisten terveydentilassa tapahtuvista muutoksista, sairauksien esiintyvyydestä sekä tarvittavista toimista niiden ehkäisemiseksi.

Lehti pyrkii kertomaan Kansanterveyslaitoksen sidosryhmille kattavasti laitoksen monipuolisesta tutkimus- ja palvelutoiminnasta. Samalla lehti kertoo muista terveydenhuollon ja terveystutkimuksen kentän tapahtumista sekä toimijoista, joiden kanssa KTL tekee yhteistyötä.

Kansanterveyslehteä tehdään kaikille terveydenhuollon piirissä toimiville ja asiakkaita hoitaville ammattilaisille, päättäjille, viestimille sekä niille, jotka ovat kiinnostuneita terveyden edistämisestä. Kansanterveys-lehti on terveydenhuollon ammattiryhmille ilmainen. Lehti lähetetään kaikkiin terveyskeskuksiin ja useimpiin sairaaloihin.

Vuodesta 1995 ilmestyneen Kansanterveys-lehden levikki on 8 700.

Kansanterveys-lehti 5-6/2008
Kansanterveys-lehti 4/2008
Kansanterveys-lehti 3/2008
Kansanterveys-lehti 2/2008
Kansanterveys-lehti 1/2008

Lehden jakelu päivitetty

Syksyn 2007 aikana lehden osoitteisto on siirretty toiseen järjestelmään ja selvästi vanhentuneita osoitteita on poistettu. Tässä yhteydessä on myös supistettu pienille terveysasemille lähettävien lehtien määrää. Jos tarpeellinen kappale lehteä on jäänyt tulematta, ota yhteys toimitukseen. Tarkemmat ohjeet tilaajille löytyvät Tilaukset-sivulta.


© TerveSuomi.fi 2008About us