Ohita navigaatiot ja siirry sisältöön

tervesuomi.fi

Apunavigaatio

Apunavigaatio

(tidningsartikel)

Uutisia, Kansanterveyslehti 7/2004

Julkaistu 28.9.2004

Uutisia

Pauli lähti – tervetuloa Pentti

Kansanterveyslaitoksen tiedotuslehti Kansanterveys on ilmestynyt kymmenen vuotta. Lehti on selvästi täyttänyt sille asetetun tehtävän, eli kertonut KTL:n asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden toimesta ajankohtaisista terveysasioista terveysalalla toimiville.

Kansanterveyslehdestä saatu palaute on ollut hyvin myönteistä. Lehteä on pidetty helppolukuisena ja ajankohtaista informaatiota antavana. Tästä kuuluu suuri kiitos professori Pauli Leinikille, joka on seitsemän vuoden ajan toiminut lehden päätoimittajana. Paulin henkilökohtainen panos – tietotaito, laajat yhteistyöverkot ja henkilökohtainen sitoutuminen – on ollut ratkaisevan tärkeää.

Pauli Leinikin nyt jättäessä päätoimittajan tehtävät, hän ansaitsee meidän kaikkien kiitoksen ja tunnustuksen ansiokkaasta työstä. Kiitos Pauli!

Samalla toivotamme tervetulleeksi lehden uuden päätoimittajan, professori Pentti Huovisen. Pentin kiinnostus ja ansiot terveystiedottamisen alalla ovat kaikkien tiedossa. Tämä antaa hyvän pohjan jatkolle. Tervetuloa Pentti!

Pekka Puska
pääjohtaja, KTL

Palkinnot altistus- ja juomavesitutkimuksesta

KTL:n ympäristöterveyden osaston tutkimusprofessori Matti Jantuselle on myönnetty Jerome J. Wesolowski -palkinto. International Society of Exposure Analysis jakaa palkinnon altistustutkimuksen alan ansioituneille tutkijoille. Palkinto jaetaan 11. kerran syksyllä järjestön vuosikokouksessa Philadelphiassa.

KTL:n ympäristöterveyden osaston tutkija, dosentti Ilkka Miettiselle on myönnetty Kemwater-palkinto hänen ansioistaan eurooppalaisen juomavesitutkijoiden verkottumisen edistämisestä. Palkinto jaettiin kesäkuussa valtakunnallisilla Vesi- ja viemärilaitosyhdistyksen vesihuoltopäivillä.

Kansainvälinen puheenjohtajuus Uutelalle ja tunnustuspalkinto Puskalle

Dosentti Antti Uutela, KTL:n Terveyden edistämisen tutkimusyksikön päällikkö, on valittu International Society of Behavioural Medicine -järjestön puheenjohtajaksi. Hän aloitti toimikautensa Mainzissa 26.–28.8.2004 pidetyn järjestön 8. kongressin jälkeen.

Samassa kongressissa myönnettiin KTL:n pääjohtaja Pekka Puskalle järjestön tunnustuspalkinto, jonka sai Puskan lisäksi kaksi muuta alalla pitkään ansioitunutta henkilöä.

© TerveSuomi.fi 2008About us